About Me





Assalammulaikum
Salam Sejahtera


Hai, untuk viewers baru dan lama. I'm part-time blogger and fully diploma student. I coretkan sedikit tentang diri I. Maaf ye kalau "rojakkan bahasa".





I'm start blogging since 6 October 2011. Masa itu, kalau tak silap saya baru sahaja habis PMR. Bosan dan kebetulan masa tu kawan-kawan ajak blogging. So I pun terjebak sama. Actually, dah banyak gila nama blog dari zaman eesyaLavigne sampai sekarang. Tapi sekarang, I kekalkan blog ni dengan nama I sendiri. Entry zaman budak-budak i dah delete dah. Malu kot bila baca semula.

Zaman sekarang nih, I suka sangat dengan nama I. Bukan dulu tak suka, tapi bila I tulis nama filzah, confirm orang akan panggil fizlah lah, fiza lah, apelah. I tak tahulah diorang sebenarnya reti baca ke tak nama i. Huhuhu, sekarang dah dapat pakej Mira Filzah tau. Terus feeling cantik. Huhu jangan muntah tau. Korang panggil Filzah je tau. Filzah. Mira Filzah pun ok


I lahir kat HTAR, Klang. After 6years, my parent transfer to Muar. Until now, Johor wilayahku. Kihkih. Since dah menetap lebih sepuluh tahun, I dah jadi orang Johor kan. Lagipun my parents orang Muar since diorang kecil. I lahir 1 Mac. Tahun kena rahsia kot. Kalau nak tahu bacalah entry.


Masa sekolah I amik course sains teknikal. Bila ambil diploma, i terus tukar bidang ke logistik. Tak tahulah lepas ni nak sambung degree ape. Mungkin sambung logistik jugak kot. Warehouse ke, supply chain ke. Hahahaha mana-mana jela. Janji bidang logistik jugak cause bidang ni sangat luas tau.



A simple introduction about me. I hope you will enjoy reading my simply blog.



Salam Sayang,
 Filzah 



















Comments

Popular posts from this blog

Barang-barang yang perlu dibawa ke kolej profesional MARA (CHECKLIST)

SUGARLAVENDAA

Syawal yang Hilang