Posts

Showing posts from April, 2017

Kek Butter Simple Tapi Sedappppppp! [RESEPI]

Image
Assalammualaikum Dan Selamat Sejahtera..
Bertemu kembali yaaa cik blog kuning yang tersayang.. Lama betul kita menyepi.. Suam-suam kuku jer orang kata. Viewers pun entah ada entah tidak.. Tapi takpelah.. Resepi ini akan ku simpan hingga ke anak cucu. Ceh berangan! Yelah dulu rajin nak tulis kat buku. Tapi since dah pergi belajar, buku tu dah kat mana entah. Sorok kot. So better I simpan dekat blog encik kuning ni okeh.
Apa perkembangan saya sekarang? Btw, sekarang tengah cuti "studyweek" di rumah. Alhamdulillah inshallah saya akan tamat belajar hujung bulan 8 ni. Tapi hujung bulan lima ni saya akan buat praktikal dulu. TAPI ! saya masih tak dapat lagi. sedihnyaaaaa. Tapi saya tetap usahakan jugak untuk dapat! sapa nak suggest tempat praktikal, meh PM saya thru FB/ Insta/ email. Jasamu akan ku hargai.
Mana resepinya nih? Haaaa, panjang beno citernya. Takpe, i teruskan untuk share resepi kek butter ni. I terus falling in love sebab rasanyaa memang superbbbb and yg penting dia…