SUGARLAVENDAA



Assalammualaikum
Salam Sejahtera


Apa itu SugarLavendaa?

SugarLavendaa is my part of online business. I pilih nama tu sebab nampak macam comel jer, even orang kata tak comel. Nampak macam klisey je kan. But, its ok. It is my own choice. btw, Sugarlavendaa also is an official agent of Homemade By Umie. Homemade By Umie is my aunt's business. I spread her business kat kolej tau. Kawan-kawan kolej semua sukaaa.

Bila mula?

Actually dah lama mula dah. Tapi secara official, start hari ini. Yeayy. Alhamdulillah, my sugarlavendaa is under my Sapphire Beauty Enterprise, which means macam anak syarikat. Kihkihkih. Sapphire Beauty dah register dengan SSM dah. So jangan takut dengan seller macam I ok.

Apa hangpa juai?


Durian Crepe 

Kami ada menjual Durian Crepe (yang semestinya laku keras), Hot Beef Lasagna, Hokkaido Chiffon, and Cheese tart. Kami juga menerima tempahan kek kahwin and kek birthday for your special event.


Chocolate Cheese Berhantu :)

Tapi untuk detailed kek kahwin / kek birthday, boleh direct terus dengan makcik saya ok.






Macam Mana kami nak dapatkan?

Actually, kami cuma fokus dekat Muar. Batu Pahat, Melaka & Bandar Penawar is additional & optional. If order in bulk quantities, we consider to deliver our product.


Hubungi Kami:

Instagram: @sugarlavendaa
Facebook Page: @sugarlavendaa
Facebook Owner: Nurul Filzah
My Contact Number: 011-17691361
Aunt's Number: 012-3310367
Hashtag: #spreadsugarlavendaaloves



Comments

Popular posts from this blog

Barang-barang yang perlu dibawa ke kolej profesional MARA (CHECKLIST)

Pengalaman di kem SUWARA II [PART 1]