Posts

Showing posts from September, 2016

SUGARLAVENDAA

Image
Assalammualaikum Salam Sejahtera

Apa itu SugarLavendaa?
SugarLavendaa is my part of online business. I pilih nama tu sebab nampak macam comel jer, even orang kata tak comel. Nampak macam klisey je kan. But, its ok. It is my own choice. btw, Sugarlavendaa also is an official agent of Homemade By Umie. Homemade By Umie is my aunt's business. I spread her business kat kolej tau. Kawan-kawan kolej semua sukaaa.
Bila mula?
Actually dah lama mula dah. Tapi secara official, start hari ini. Yeayy. Alhamdulillah, my sugarlavendaa is under my Sapphire Beauty Enterprise, which means macam anak syarikat. Kihkihkih. Sapphire Beauty dah register dengan SSM dah. So jangan takut dengan seller macam I ok.
Apa hangpa juai?

Durian Crepe 
Kami ada menjual Durian Crepe (yang semestinya laku keras), Hot Beef Lasagna, Hokkaido Chiffon, and Cheese tart. Kami juga menerima tempahan kek kahwin and kek birthday for your special event.

Chocolate Cheese Berhantu :)
Tapi untuk detailed kek kahwin / kek birthday,…