Posts

Showing posts from August, 2015

Library

Image
Assalammualaikum Salam Sejahtera..



Aku kini berada di library untuk menghabiskan sisa baki assignment yang perlu dihantar sebelum hari esok bersamaan cuti merdeka.. Yeayy MERDEKA ! Tak sabar tunggu cuti even empat hari. Tapi empat hari tu sangat bermakna dan sangat menghargai. Bukan senang nak mintak cuti untuk kelas hari Ahad tu. Alhamdulillah syukur sangat. Rasa menikmati apa itu merdeka. Kah!

Library, biasanya orang akan cakap "rajin gila pergi library", "peh, dak2 4 flat dok library". Itu semua kata-kata perli yang kita kena kuat untuk lawan. Nampak macam mudah, tapi sebenarnya TAK. Kau kena kuat and tetapkan niat engkau kenapa kena pergi library. Macam aku, library itu macam jauh plus kau punya asram tingkat tiga then jalan kaki meredah terik panas, kadang ia mematahkan semangat aku, tapi go on jer. Fikir balik, kalau kau nak buat kerja kat bilik, confirm ke kau akan buat? Atau bersilat atas katil? Hahaha fikir sendiri

Update Blog, semenjak dua menjak ni rajin be…