Posts

Showing posts from May, 2015

Kenapa MERAH?

Image
Assalammualaikum Salam Sejahtera


Aku ingat semua tak perasan yang kebanyakan baju aku berwarna merah. Rupanya mereka aware ape yang aku pakai. Sampai kata "Red Devil".. Kuang asam.. 
Merah bukan warna feveret pun. Aku lagi suka warna purple. Tapi memang kebetulan baju yang aku beli hampir semua warna merah. Nak buat macam mana. Kalau tak nak pakai warna merah, belanja ah baju cantik !


Hehehehe, situasi ini semua di kolej. Aku harap semua student tak perasan, yang cakap aku gitu hanya orang terdekat shaja.

Masih ada blog?

Image
Assalammualaikum Salam Sejahtera..

Huaaaa :'( rindunya sama encik blog kesayangan. Ternyata aku memang seorang lupa daratan dan tinggalkan kau begitu sahaja. Hahahaaha, hari yang terlalu sibuk dengan kuliah, test, kuiz, aktivti dalaman kolej and etc. Selain internet yang macam ciput, buatku menangis teresak-esak bila loads blog yang terlalu lama. Geram betul line Umobile nih. Jimat tapi lambat.Terus bulan ni nak potong.

Setia dengan Tune Talk Tone Excel.Nampak macam mahal, tapi murah sebenarnya.Act, we would get many benefits when use it.*Iklan Sekejap*

Dah hampir seminggu aku duduk rumah menikmati cuti semester. Bosan? Jangan cakaplah. Nak mohon kerja, ermmm. Mana ada majikan yang nak terima untuk sebulan jer kerja. Ye, cuti semester memang agak singkat, 23 June dah get ready balik, 25 June dah start kelas. See ? But its okay.

Banyak benda aku nak share dekat blog usang aku ni. Later i'll update from orientation week until final exam. Btw, aku baru lepas habis semester satu. Ba…