Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1




http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html
Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1 bermula dari 20/5/2014 SEHINGGA 22/5/2014, jam 9.45 a.m... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tidak, retis atau tidak dijemput untuk memeriahkan segmen ini... Tujuan? Pertama, haruslah nak pilih 10 orang blogger yang bertuah untuk masuk bloglist Bubblynotes.Com dan nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow untuk semua blogger2 yang menyertai segmen ini. Pemenang segmen akan dipilih oleh pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com 
2. Buat entri bertajuk: Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian pastekan coding seperti tutorial di bawah ini...

 
4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen di bawah. 

Simple dan mudah kannn??? Segmen copy+paste paling awesome kot bagi iolss... 

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org) 
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/5/2014.











Lots Of Love
Nurul Filzah





Comments

thank you dear sudi support dan join, jangan lupa semak senarai peserta di sini yer...

http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html
Lyeen De Syifa said…
good luck awak...nak join tpi baru je buat entry..hehehe :D
Miss Fatyn said…
follow awak #1154. join segmen ni jugak. Good luck :)
fatihah fazlin said…
singgah follow dari segmen yang sama
:)

http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html
brohantu said…
singgah dari segmen
husna yusof said…
singgah sini done follow *joget2 sikit hehehehe salam kenal filzah :)

http://newhusnayusof.blogspot.com/
Efa Aziz said…
Singgah dan follow sini Sis ^^ Goodluck.. http://ciknurepaa.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html
RDZ Z said…
Singgah sini dari segmen yang sama. Good luck Filza..

http://myblogsantai.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html
cahaya mata said…
hi.. dtg blogwalking dr segmen yg sama.. gudluck! jemput follow&singgah ke blog saya juga.. =) http://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html
muja said…
alamak,, terlepas sudah,, huhuu
AyuInsYiraH said…
ayu dtg dari segmen yg sama..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html
Mia Liana said…
datang menyinggah dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html
salam mesra..

datang blogwalking dari segmen yang sama.

http://syuhadabaharudin.com/2014/05/20/segmen-bloglist-bubblynotes-com-48-jam-1/
Hidayah Mohamad said…
Salam ukhuwah.. saya singgah sini dr segmen yg sama dan follow awak gak.. ")

http://www.semutrajin.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html?m=1
Fiqa Nsz said…
Datang dari segmen yang sama :)

Btw jemput join giveaway fiqa dengan hanya 3 syarat mudah,
jadi jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album], Cabutan bertuah pula mencari seramai 16 pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder, Infinite badges dan topup!

Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ
aneezjaafar said…
salam singgah dari segmen yg sama..

http://aniszahirah87.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

done follow... :)
singgah dari segmen same..
http://puterisihatjelita.blogspot.com
shalimar yusof said…
Salam singgah yeaa
follower #1165

http://notashalimar.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html
nurerna hazwani said…
Salam perkenalan. Walauipun segmen dah lama tamat, tapi saya tetap nak singgah drpd segmen yg sama. Saya singgah sini.

http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Popular posts from this blog

Barang-barang yang perlu dibawa ke kolej profesional MARA (CHECKLIST)

Syawal yang Hilang

New Year Giveaway by MF