{GAMBAR] No Boys. Only Girls !! Kami Dating ..




Assalammualaikum
Salam Sejahtera.





11 Mei 2014 - Hari di mana kami semua dapat berkumpul kembali setelah habis sekolah. Huaaaa, terubat rasa rindu kat depa semua sebab sebahagian daripada kami bukan dari sekolah yang sama semasa tingkatan empat dan lima. Biasalah, result bagus confirm keluar merantau kan..!!



Samalah macam sekarang..! Masing-masing dah pun nak pi sambung belajar ke peringkat yang seterusnya. Ada yang sambung form 6 , matriks and asasi. Masing-masing jauh katekoo. 



From Left-Right

Filzah (aku) - KPTM, Kota Bharu, Kelantan
Zaty Hisham (Tudung Pink) - Kolej Matrikulasi, Banting.
Mia Lee (tudung peach) - Uniten, Muadzam Pahang
Afizah Haron (tudung hitam, tersorok sikit) - Asasi, UM
Atikah Shary (Tudung Biru) - Form 6, maybe. 
Hanisah Syuhada (Tudung light blue) - Form 6 too, maybe.
Natasha Hisham (Black Tops) - Asasi, UPM. 
Najiha Anuar (Tudung Kelabu) - UiTM, Penang. 
Khairunnisa' (tudung kuning) - Kolej Matrikulasi. I think kat pahang.



So semalam hari perjumpaan rasmi sebelum masing-masung pergi sambung belajar. Kami semua just pergi makan sahaja. Tak dok nak shopping bagai. Lepas makan, selfie ramai-ramai. pastu balik. Around pukul sebelas sampai kul satu petang.



with Natasha Hisham. Hujung bulan lapan nih dia dah habis asasi kat UPM. Aku nih baru tergedek-gedek nak ambil diploma. Inilah best student kat sekolah aku.


Comel tak kami ? 
Semua bambam. Hihihihi.



Mostly, inilah classmate aku time form three dulu.
L-R = Aku, Zaty Hisham, Mia Lee, Afizah Haron, Atikah Shary


Tak silap aku dulu aku ada buat entri pasal dye orang masuk aku form three dulu. Tak ingatlah yang mana. Nanti aku refresh balik.



My Heartss. Cantik dan comel-comel.



L-R = Najiha, Aku and Nisa'



Sebenarnya banyak lagi gambar mereka semua. Tapi macam biasalah. Aku upload kat instagram sahaja. Sebab tru the phone. Senang. Kalau nak update blog, aku kena transfer dulu ke laptop sebab aku update blog cuma dekat laptop sahaja.


Till we meet again guys. Ada jodoh, kita jumpa lagi. kot kot jumpa time korang nak kahwin ker. Kan ? Even duduk satu mukim sungai abong aje, tapi masa kami mungkin dah tak sama. Aku tunggu wedding invitation card dari korang jela. Siapa agaknya yang hantar card dulu ekk ? Huhuhuhu.



Bye. Wasalam








Comments

Nick Nashram said…
welcome to campus life..pegi sana nanti dapat kawan baru pulak..bertambah lagi kawan :)
seronoknya berdating dengan girlfriends :)

Singgah dari Blog kak Mia..jemput singgah ke blog
http://www.azhafizah.com/
Best kan dapat jumpa ramai2 gitu :)
Mia Liana said…
wahhh... meriahnya dating..

thanks ya sudi join segmen nak url #4, blog anda telah disenaraikan di http://www.mialiana.com/2014/05/senarai-url-blog-4.html
Assalamualaikum Dik .
Wahh sape tu dapat Kolej Matrikulasi Banting ? best tau . Akak baru habis matrik . hehehe .
Goodluck kat kptm , kelantan pulak tu
Ehhh jom singgah . ada giveaway
http://milikallahsepenuhnya.blogspot.com/2014/05/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html
singgah blogwalk dari segmen mialiana. selamat belajar di kelantan. no worries. kitorang baik. cuma pasal bola je ribut cam nak berperang. haha~
http://nad2nadzirah.blogspot.com/
ZUKI DIN said…
as salam. selamat menyambung pengajian. semoga berjaya selalu. abe kie dtg dari segmen mialiana n jd follower ke 1153. tq
kemey said…
Hi singgah sini=)
Jemput join segmen

http://pencontengruang.blogspot.com/2014/04/segmen-preloved-by-kokoclothes.html
husna zahidi said…
bestnya berjumpa ramai2.. spend time borak pasal diri memasing..

husna singgah dari segmen kak mia..:)

Popular posts from this blog

Barang-barang yang perlu dibawa ke kolej profesional MARA (CHECKLIST)

Syawal yang Hilang

New Year Giveaway by MF