Teringin nak makan lasagna yang sedap ?




Assalammualaikum
Salam Sejahtera.



Dah lama aku tak bercerita pasal "Dari Dapur Umira" kan. Dulu aku syok bercerita pasal durian crepe lah, chocolate crepe lah. Kan.? Haaaa, sekarang alhamdulillah dah maju dah. DDU dah bergerak kepada kek-kek perkahwinan, kek hari jadi and pastinya produk terbaru sekarang, lasagnaaa.. Teng, tenenggg.



Sungguh aku tak tipu. Rasa sangat sedapp. Mengalahkan domino punya lasagna. Cuba try test. Confirm tak mengecewakan. Makcik aku nih kalau dia nak keluarkan produk baru , mesti dia bagi anak-anak buah dia rasa dulu. Sebabnya, anak-anak buah dia semuanya dah besar. Dah pandai nilai sedap ke tak . Termasuk aku. Kuat makan jugak aku nih. Cuma durian dengan petai aku tak sentuh. Maaf ..! 


HARGA: RM 10/pack



Okeh, pasal kek pulak. Nak cerita nih.



Sebenarnya nak tunjuk lagi banyak. Tapi jenuh. Line lambat. Inilah antara kek yang makcik aku terima order. Macam-macamlah aku tengok dekat facebook dia. Kek pengantin ada, kek harijadi ada, cupcake yang comel-comel pun ada. Best tau. Ko cakap jer nak tema ape. Insyaallah makcik aku boleh buat. Soal harga pulak ? Ini antara awak dengan dia. Maksudnya, antara pembeli dan penjual. As orang tengah macam aku, tak terlibat, Ko nak mintak murah ke, mintak mahal sikit ker, itu semua kena bincang dengan taukeh, okeh. Aku awal-awal angkat tangan pasal harga kek. 


Macam Mana nak Contact ?


Owner: Puan Siti Umirah Haslin Binti Roslan
Facebook: Siti Umirah Haslin



Yang best lagik, ada perkhidmatan delivery. Its depends pada tempat, waktu, dan berapa yang order. Misalnya, korang dari Melaka nak take order, mesti kena lebih daripada lima. Banyak ? Korang pakat-pakatlah dengan sedara, buah hati, kawan kerja semua. Kan senang. Orang Melaka Muar dan Batu Pahat, korang memang bertuah dapat perkhidmatan ni. 



Ok, till we meet again. Bye
Wasalam.





Comments

Popular posts from this blog

Barang-barang yang perlu dibawa ke kolej profesional MARA (CHECKLIST)

SUGARLAVENDAA

Syawal yang Hilang