[REVIEW] : Pasca SPM #2




Assalammualaikum
Salam Sejahtera


Okeh, kita sambung untuk part kedua .. Tapi sebelum tu mekcik nak mintak ampun sangat-sangat sebab mekcik tak screen capture blog korang.. Jujur mekcik cakap, mekcik memang malas nak tekan button 'screen capture' pastu 'paste' dekat 'paint' n so on.. Sorry ok -,- .. tapi mekcik rajin nak buat review nie, sebab review nie la aktiviti wajib blog mekcik. tengok mood mekcik kalau rajin, mekcik screen capture blog korang ok. hehehehe -,-


sambung daripada part one











20. Maha Mahu





**** IKLAN ****


Bagi sesiapa yang mempunyai IG dan mahu saya review, sila email sayafiwhiteness@ymail.com untuk maklumat lanjut. Tiada caj perkhidamatan untuk disember 2013. Review ini bagus bagi mereka yang sedang membuat jualanatas talian. Enjoy your life -,-






Comments

Nick Nashram said…
selepas spm ne buat pe kat rumah? haaa..muar banjir x?takut x boleh nak balik ne..huhu

Popular posts from this blog

Barang-barang yang perlu dibawa ke kolej profesional MARA (CHECKLIST)

Syawal yang Hilang

New Year Giveaway by MF