Posts

Showing posts from December, 2013

Terima Kasih Cik Lyeen :-)

Image
Assalammualaikum Salam Sejahtera







Terima kasih kepada blogger comei lagi manis siapa lagi kalau tak bukan Cik Lyeen kerana sudi menyenaraikan blog Filzah Azzahra dalam blog Cik Lyeen Blogslist


Insyaallah, mekcik akan tingkatkan lagi prestasi blog ini dengan sebaik mungkin.  Okay . See U next entry :-)


Mini GA RM600 Disember 2013 by Emas Putih

Image
As-Salam

Top Referal  Cash RM50 + Puzzle Bernilai RM50 3D
Random Cash RM50 x 5 Perfume Gred AAA Bernilai RM50 x 6
Mini GA RM600 Disember 2013 by Emas Putih ini dianjurkan oleh Emas Putih dan disponser oleh Emas Putih , Brado Bapak , Brado Bapak II , Lylahana Shop , Maha Mahu, Wan ComelMarqis Careno dan Iluvtour

Peluang untuk mereka yang berminat dalam bidang wedding photography ..!!

Image
Assalammualaikum Salam Sejahtera



Hari ini mekcik nak share satu peluang yang mekcik dapat dari facebook dan ia mungkin bermakna buat korang berminat dalam bidang wedding photography ini. Asalkan ada minat dan ingin belajar, boleh je hantar maklumat diri kepada pihak Kelip Kelip Photography nie . 

Dan perkara yang paling best ialah  berpeluang untuk menjadi team picture/video Kelip Kelip Photography. Its Awesome. Bukan senang okeyh !!
Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi pihak Kelip Kelip Photography sebelum 20/12/13
No Telefon: 012-6865854
atau

Email:kelipkelipphotography@gmail.com



FB : Kelip Kelip Photography


[REVIEW] : Pasca SPM #2

Assalammualaikum Salam Sejahtera

Okeh, kita sambung untuk part kedua .. Tapi sebelum tu mekcik nak mintak ampun sangat-sangat sebab mekcik tak screen capture blog korang.. Jujur mekcik cakap, mekcik memang malas nak tekan button 'screen capture' pastu 'paste' dekat 'paint' n so on.. Sorry ok -,- .. tapi mekcik rajin nak buat review nie, sebab review nie la aktiviti wajib blog mekcik. tengok mood mekcik kalau rajin, mekcik screen capture blog korang ok. hehehehe -,-

sambung daripada part one

11. Blog Licha
12. t s u m i k i h a j i r a
13. Nurul Zayani
14. Aku Fakhrul Islam
15. Saya Jual Onlines
16. Strider Buzz
17. Caerwhizz.net
18. Farhain Azmi
19. EmyyyyEmyyyy
20. Maha Mahu




**** IKLAN ****

Bagi sesiapa yang mempunyai IG dan mahu saya review, sila email sayafiwhiteness@ymail.com untuk maklumat lanjut. Tiada caj perkhidamatan untuk disember 2013. Review ini bagus bagi mereka yang sedang membuat jualanatas talian. Enjoy your life -,-





[REVIEW] : Pasca SPM #1

Image
Assalammualaikum Salam Sejahtera




Aritu kan mekcik ada cakap yang mekcik akan buat review bagi sesiapa yang komen post mekcik dekat page Kelab Blogger Ben Ashaari.. Perasaan tak ? Kalau tak perasan, boleh pergi sini -->I'm Back . Okehh, kalau dah baca, mai kita start review naa.. 

1. Yuura Yura
2. E stands for Epiy
3. Azhafizah.com
4. Syira Lokman
5. Ecah Khalili
6. ! It's All About Eina Sakinah !
7. Nota Shalimar
8. Myblogoknotyours.Blogspot.com
9. Skulluv.Blogspot.com
10.  Hazirah Mohamad Zain



Wait for the next part. See you soon .!! cause i'm supportive blogger




**** IKLAN ****

Bagi sesiapa yang mempunyai IG dan mahu saya review, sila email saya fiwhiteness@ymail.com untuk maklumat lanjut. Tiada caj perkhidamatan untuk disember 2013. Review ini bagus bagi mereka yang sedang membuat jualan atas talian. Enjoy your life -,-

KONTES U-BLOGGER

Image
Assalammualaikum Salam Sejahtera..


PELANCARAN | KONTES U-BLOGGER | Assalamualaikum, seperti yang di war-warkan sebelum ini, maka hari ini bermulalah Kontes U-Blogger yang bertujuan membuka ruang kepada rakan-rakan Blogger yang sudah mempunyai brand dan service mereka sendiri untuk sama-sama mempromosikan produk dan perkhidmatan mereka.


Syarat-syarat Penyertaan 1. Mestilah Blogger yang berwarganegara Malaysia.

2. Follow blog www.mawardiyunus.com [klik]

3. Buat entri bertajuk KONTES U-BLOGGER

      *sila copy coding berikut dan paste di ruangan HTML

4. Sila backlink banner U-blogger ke entri ini.

5. Jawab 1 soalan berkaitan dengan penaja Kontes U-Blogger dan Tinggalkan URL entry dan jawapan anda ke dalam ruangan komen entri ini. * awas jangan jawab dan letakkan jawapan soalan kontes di dalam entry anda untuk mengelakkan peserta lain "copy & paste".




SOALAN : SIAPAKAH PEMILIK MYWIFE CLOSET?* jawapan boleh dirujuk di Pesanan Penaja  U-Blogger & Hadiah yang ditawarkan [klik]
6