Ohhhh.. Pakcik Katak





Assalammualaikum
Salam Sejahtera



Korang pernah pegang katak tak ?






Sebenarnya semalam sekolah aku ada buat pertandingan explorace. Aku ikut sertalah dalam explorace tu. So far okay lah kan. Dari satu stesen ke satu stesen group aku okay. Tapi sampai kat stesen "bakar sampah" kita orang kena pegang katak and pindahkan katak ke satu bekas yang lain. Makkkkk, belom buat lagi aku rasa macam nak nangis. Ingat nie Fear Factor ke sampai kena pegang katak :'(


kat stesen tulah group aku hilang markah. Yelah, masa aku nak amik katak pun dah makan hampir satu minit setengah. grrrr , geli oiii. tengok mata katak tu berkelip-kelip tak henti-henti. at last tawakal jelah, aku amik lah katak tu walaupun percubaan pertama katak tu terlepas. Kesian pakcik katak kan... Jadi bahan permainan kanak-kanak sekolah macam kami nie. dan aku tak dapat bayangkan macam mana retiss Nora Danish tu boleh pegang katak and cium sekali katak tu dalam drama Putera Katak....


Dah. Aku pasrah. Lepas nie tiada pegang katak-katak lagi. Geli. Seksi. Seksa. 


ok bhai.. 



NotaComel: Jom kita intai dulu Mr.Suprima S ini sebelum anda membuat keputusan untuk membeli Mr.Car Import. Ia sangat berbaloi dan menepati cita rasa rakyat Malaysia. Klik [SINI] untuk maklumat.






:: Thank you for reading this entry ::







Comments

Noor said…
eeii..geli la katak..xberani..hihi..
jemput singgah.

http://loveprettydinda.blogspot.com/2013/08/segmen-saya-masih-main-permainan-ini.html
Intan Zulhilmi said…
huhu...akak x pernah lagi pegang katak...nampak katak pn dah tkt!!!
Hahaa..at least merasa pegang katak..akk dpt bygkan cmne prasaan tue..
Akk bru terperasan yg blog dh bertukar wjah...ke akk yg slh pndang?
Filzah Azzahra said…
Sis Noor, Sis Intan & Sis Yasira ..

Kalau sbb explorace tu scara sendiri, saya rela kalah drpd pgg katak. Tp kesian tgok dia orang yg susah payah tahan geli sbb nk menang .
awaa said…
haha! sepanjang hidup awa, awa x pena lagi pegg katak nie. nasib baik time nak praktis bedah just guna tikus, tu pun dah geli-geleman. pfft~
Cik Miera said…
hahaha.. sengal !

do follow me too yah!
Mya said…
euwww geli jugak!:pp
akmaL said…
adess..sy sendiri pon geli nk pgg katak2 ni..xsangup weii..haha >.<
Filzah Azzahra said…
@mya- Rasa katak macm jelly :P

@akmaL- ouh sama dengan kawan lelaki saya.. Kump kami kalah sbb dia kecut pgg katak.

Popular posts from this blog

Barang-barang yang perlu dibawa ke kolej profesional MARA (CHECKLIST)

Syawal yang Hilang

New Year Giveaway by MF