"....Ija, PLKN kan best...."



Assalammualaikum
Salam Sejahtera.


"Ija, kenapa tak nak masuk PLKN..? kan best"


"Ija, nanti mesti kau masuk punya PLKN tu.."


Antara dialog yang buat aku ngeri untuk dengar. Macam-macam depa cakap. Sesungguhnya aku mengharapkan yang aku tidak terpilih untuk mana-mana siri PLKN tahun 2014. Bukan apa, aku malaslah nak gayut sana sini. Nak kawad lagi. Tinggal 3bulan kat dalam tu. Hahahaha, memang ngeri !

........................


Dan tadi selepas sahur, aku ada terbaca status budak-budak batch 96' pasal semakan ke PLKN. Apa lagi, google lah terus. Sebelum tu dah doa banyak, harap-harap aku tidak terpilih. Menggigil taip no ic. Lepas tu kejam mata sebelum benda alah tu keluar. buka mata sikit-sikit dan....




Inilah keputusannya. 
*Lompat bintang*


Untuk buat semakan, boleh klik --> [SINI]





Comments

Budak Kampung said…
tapi seyes best tau plkn ni.BK salah seorg pesrta kumpln 5 tau
::CIK LYNN:: said…
best la join plkn...dlu cik lynn pn xnak, tp bila dh join, rasa xrugi pn..byk kwn baru n penglaman baru :)
Lieya Von Jay said…
tahniah sebab tak dapat ^_^
Haha..samala kita..akk pown xsuka nk kena join PLKN nie..tp akk pown xterpilih...nasib baikla..
Ainim Suju said…
akak pun tak terpilih tapi kawan2 yg pegi kata sangat seronok
boni kacak said…
hahahaha. tahniah.. happy betul sebab tak terpilih kan..hehehe
IFA Athirah said…
yess!thniah? hehe
Nisha said…
Jom Join! 28 hadiah menarik! Top refferal akan mndapat Rantai Moustache dan HADIAH PILIHAN SENDIRI! Let's Join! :D http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/07/segmen-simple-giler-by-anis.html
Mia Liana said…
wahhhh.. seronok betul tidak terpilih tu...
Filzah Azzahra said…
Kak Mia, memang seronok betul :)

Popular posts from this blog

Barang-barang yang perlu dibawa ke kolej profesional MARA (CHECKLIST)

SUGARLAVENDAA

Syawal yang Hilang