Bukan setakat Durian Crepe sahaja !!



Assalammualaikum
Salam Sejahtera.


Bagus betol aku ada blog ini. Bukan ape, last year aku adalah cakap pasal Durian Crepe home made by my Aunty dalam entry ini . So far dengan bantuan blog, aku dapatlah bantu makcik aku kembangkan perniagaan dia. Alhamdulillah, makcik aku suka dan aku pun suka.





Sekarang bukan setakat perisa Durian sahaja, tapi dah pelbagai dah. Ada perisa mangga, strawberry, blueberry, milo, orange, laici, jagung dan sebagainya. Wahh, makin hebat makcik aku nie. Dalam diam :) .. As aku tak makan durian (jangan cakap aku bukan orang melayu eh sebb tak makan durian) , aku lebih suka manggo crepe and blueberry crepe. Seeeeedap !


Ini contoh manggo Crepe. 
Manggo fresh.

Selain membuat jualan, makcik aku juga terima tempahan untuk dijadikan doorgift. korang nak berapa, nak perisa ape and nak bila, insyallah makcik aku boleh buat. 


cth:- Blueberry & Strawberry Crepe


And now, makcik aku nak lebarkan sayap perniagaan dia di beberapa kawasan dengan mencari agen yang sudi. Insyaallah ada faedah yg boleh korang terima. Sebarang pertanyaan bolehlah pm kepada tuan empunya badan ini ye. Make sure untuk bussines jer kayh. Nak beli satu box, two box pun boleh contact.  


Puan Umirah : 010-7196671
Encik Suffian (suami) : 012-6976588


Okaylah, kita nak sambung makan mango crepe sambil tengok spongebob. Bye :-)



Comments

Sheila Eiman said…
sedapnye... terliur tengok...! hehehe :P
blueberry tu cam terasa nak jer pulak... *_^
Aziz Safian said…
nicee..adesss..tringin la plak..xpeee..pape hal nnti aku roje yep macik? :D
Ainim Suju said…
apa rasa kalau manggo crepe dengan yg lain2 tu?
siti ZAHARA said…
sedapnya..teringin gak nak cuba..>_<
Nick Nashram said…
kalo sya order ni boleh pos tak ke tangkak?? huhu
Mango crepe tue nmpak menarik..tringin nk rasa..
boni kacak said…
hurm... terliurnya tengok..hehehe. nasib baiklah dah nak berbuka ni.hehehe

Popular posts from this blog

Barang-barang yang perlu dibawa ke kolej profesional MARA (CHECKLIST)

Syawal yang Hilang

New Year Giveaway by MF