1000. Terima Kasih -,-




Assalammualaikum
Salam Sejahtera


Asyik tak menyempat jer buat review penghargaan buat sorang blogger ini. Asyik sibuk jer. Tapi sesibuk mana pun kita, Allah jangan lupa. Dialah yang Maha Berkuasa. Back to the story, Nurul nak ucap terima kasih yg tak terhingga buat blogger Qiela Azman yg sudi menggenapkan angka seribu. Dah lama ku nantikan saat ini.



About Qiela's Blog
  • Design Blog sangat comel.
  • Sis Qiela menerima tempahan untuk edit blog. Portfolio sangat cantik.
  • Follower baru mencapai 565. Korang gi follow ye .
  • Salah satu sponser contest: Header saya


Untuk pergi terjah ke blog beliau, boleh klik link di atas. Sokongan daripada blogger amatlah saya hargai. U'olls pi terjah tau. Sekian.




Autopublish Post
Nurul Filzah






Comments

Qiela Azman said…
heee tq so much :)

Popular posts from this blog

Barang-barang yang perlu dibawa ke kolej profesional MARA (CHECKLIST)

Syawal yang Hilang

New Year Giveaway by MF