Posts

Showing posts from May, 2013

She asked me .....

Assalammualaikum
Salam Sejahtera 

Someone asked me a few random questions . I dont know why she tagged me on her entry's. Okaylah Kak Shida, saya jawab pertanyaan akak. 


1. When You Start Blogging 
-> 16 October 2011

2. What Your Biggest Fear 
-> I dont know.. Maybe driving. Huhuhu

3. Who is Your Favourite Actor & Actress ? 
-> Actor, Fahrin Ahmad & Shaheizy Sam . Actress, Wawa Zainal & Yana Samsudin

4. Do You Love K-Pop? Why ?
-> Definitely NOT. I dont now why -,-

5. How You see yourself in 5 years ?
-> Ilmu. Setiap hari saya belajar ilmu yang berlainan. Insyallah :)

6. Do You Have Secret Admire before this ? 
-> Of Course yes. Shuuhhh, rahsia 

7. Where Do You Like To Go or HoneyMoon ?
-> Belum terpikir lagi ^__^

8. What You Wedding Theme ? Why U choose it ?
-> Green (apple) combine with Purple. Mahu bermain dengan kaler . 

9. Do You Have Boyfriend ? How Many ?
-> Kalau campur satu sekolah terlampau ramai. Kalau "pakwe", i dont ha…

1000. Terima Kasih -,-

Image
Assalammualaikum
Salam Sejahtera

Asyik tak menyempat jer buat review penghargaan buat sorang blogger ini. Asyik sibuk jer. Tapi sesibuk mana pun kita, Allah jangan lupa. Dialah yang Maha Berkuasa. Back to the story, Nurul nak ucap terima kasih yg tak terhingga buat blogger Qiela Azman yg sudi menggenapkan angka seribu. Dah lama ku nantikan saat ini.


About Qiela's Blog Design Blog sangat comel.Sis Qiela menerima tempahan untuk edit blog. Portfolio sangat cantik.Follower baru mencapai 565. Korang gi follow ye .Salah satu sponser contest: Header saya

Untuk pergi terjah ke blog beliau, boleh klik link di atas. Sokongan daripada blogger amatlah saya hargai. U'olls pi terjah tau. Sekian.



Autopublish Post Nurul Filzah