1313 --> Happy Birthday Nurul Filzah



Salam.



Allah Selamatkan Nurul
Allah selamatkan Nurul
Allah selamatkan Nurul Filzah
Allah selamatkan Nurul.

Alhamdulillah, pada hari Jumaat yang penuh dengan berkat ni, Allah masih panjangkan umur aku yg kini sudah masuk angka 17. Angka semakin meningkat woo. Malam tadi tidur lambat, tengok tb dengan ibu. Tiba-tiba ibu nyanyi, happy birthday to kakak, happy birthday to kakak, happy birthday to kakak, happy birthday to you.. Peh, rasa bahagia sangat. Tidur pun happy jer. 



Pastuh bangun sbb nak pi sekolah. tengah siap-siap adek-adek kita ketuk pintu bilik. Kita pun bukak , pastuh dia nyanyi sama macam ibu kita nyanyi. Ya Allah bahagia terasa. Hanya Allah jer tahu. Tiba-tiba Adek kita, Chacha ngn Pawi bagi kotak limau yang penuh dengan tulisan cina tu. Kita pun cakap, eh kotak hape nie. Diorang cakap nie adiah dari chacha dgn pawi. Kak Jah amek la. Pastuh masa nak pi sekolah, kita tanya ibu, "Ibu, chacha dgn pawi bagi hadiah tuh guna duit ibu ke ? " Ibu jawab, "taklah. Diorang pakai duit sendirik." Okay, teaser =,=

Iklan --> http://ysmcdn.com/share/my/2596/3295802 

Sampai jer sekolah, kena duduk kat dataran sebab ada bacaan yassin. Belum sempat jer duduk kawan-kawan cakap " Happy Birthday Pija" .. Habes budak-budak lain tengok. Malu. Thanks for the wishes, Ika, tasha, qila, maria, ain, lyana, nisak,and others. Opps Nisaa Asman pun sambut birthday sama dengan kita. Dari sekolah rendah sambut sesama. Happy Birthday to Nisaaa.. Jom kenal dgn kawan kita --> SINI

Otw nak masuk kelas, guru kelas, Miss Tan jumpa kita, " Hari ini hari jadi u aa?" Pastuh kita cakap, "eh yeke ? Aah, kenapa? Miss Tan nak bagi hadiah ke ?" Dia sengih jer. Pastuh dia pun wish, "Happy Birthday aa." Thanks Miss Tan.. Pastuh masuk kelas, satu kelas nyanyi Happy Birthday. argghhh, malu time tu. Ape-ape pun thanks korang. Jangan korang bagi hadiah tepung, telur tembelang, minyak hitam, and segala macam tu kat aku ye. Tak baik buli orang tau :-P





Last but not least, thanks to bloggers yang wish Nurul kat FB. Nak tahu sape yg wish, tunggu hapdet seterusnya. Sekarag, bukan setakat kawan-kawan rapat, kawan FB, kawan twitter yg Nurul ada. tapi kawan dekat blog pun hadoo. Thanks yaww.. Next wekk kita ade pekse lagik !! Doakan yg terbaik untuk kita ye. 

ayah nyanyi kat kita,
  happy birthday to you, makan ubi kayu sepak bontot lembu, lembu ckp thankyou. 
^__^



Nota Pija : Kita nak review a few blogger yg bertuah sempena hari jadik kita hari ini. Tunggu dan lihat siapa yg bertuah. 


Birthday Girl
Nurul  Filzah

Comments

Iz Izhar said…
waa,Selamat Hari jadi,Moga panjang umur dan murah rezeki ^_^-Izhar
Ainim Suju said…
Selamat Hari Lahir..muda lagi ye..akak bakal berumur 27 tahun ni
Mymy Mushie said…
Jom Join .. semua hadiah gempak !

http://mymymushie.blogspot.com/2013/02/giveaway.html
Nick Nashram said…
selamat hari lahir nurul.
moga spm dapat buat yg terbaik tahun ni :)
Zamani Abe said…
sweet 17 rupenya.. hehe
Maisarah Azmi said…
salam nurul..happy birthdaya awak
Lieyana Ahmad said…
happy birthday nurul . kita layak tak utk review blog awk punya?? :p
dear, jom bagi sokongan join segmen mudah ini. tak perlu tag siapa2 pun . sebb nak kumpul bloglist nnt senang nak blogwalking. kalau bertuah mana taw dapat vintage owl necklace?? tq ye. :)
http://lieyanaahmad.blogspot.com/2013/02/bloglist-review-and-giveaway-by-lieyana.html
jenabook said…
salam dan sanah helwah...ewah. k, jgn lupa follow saya kembali.
http://jenabook.blogspot.com/

Popular posts from this blog

Barang-barang yang perlu dibawa ke kolej profesional MARA (CHECKLIST)

Syawal yang Hilang

New Year Giveaway by MF