Top 3 Commentor..



Assalammualaikum,,
Salam Sejahtera,,

Blog Filzah dah ada "Top Commentor" .. Lepas nieh nak buat review bagi yg duk paling atas sekali.. Bolehlah kita promote blog dia habis-habisan sebab dia rajin komen.. So ada yg rajin nak komen lepas nie ? Kita nie dah over rajin nak buat review.. 

Top 3 Commentor 

Comments

Cik Zaniff said…
rajen to..
ada pelung x nih..:)
Sheila Salim said…
Assalamualaikum awak. bestnya ada top commentator's. untung ada followers yg sudi leave comment. patut dihargai ni!
Nurul Filzah said…
ada-ada .. peluang terbuka luas .. hehehe ~
Nurul Filzah said…
wasalam, hehehe .. ye , mereka patut dihargai XD
diorang ni memang rajin bagi komen.. ^_^
azifah yazid said…
saya pon baru letak top commentor :)

Nurfara Hani said…
tahniah ye semua.. nanti saya nak jadi top 3 la.hehe")
♫ QariRah ♫ said…
wow , uunutng ada top commentor :)
Din Kecik said…
heheeh ni yg nak rajin komen kat sini ni hehe
Nick Nashram said…
wah, tak sangka nama saya pun ada kat atas tu :)
terima kasih tuan punye blog.

Popular posts from this blog

Barang-barang yang perlu dibawa ke kolej profesional MARA (CHECKLIST)

Syawal yang Hilang

New Year Giveaway by MF