REVIEW : Belog Nick Nashram




Assalammualaikum ,



Rasa hari nie nak review salah satu belog yg Nurul paling minat sampai terjatuh cinta sekali .. Bukan pada orang tapi pada gaya penulisan yg ditonjolkan .. Saban hari ada sahaja entri yg menarik perhatian Nurul sampai nurul paksakan jari nurul untuk click Blog *Nick Nashram .. Ayat-ayat yg sempoi serta sesuai dengan gaya semasa memang Nurul sangat suka .. Plus-plus you ,

Mr.Nick nie peramah juga .. Kalau korang tegur dia dekat cbox , pasti dia balas .. Kalau korang komen , mesti dia reply .. Korang tak caye ? korang pergi la tegur dia sekarang .. Yang pasti , korang tak kan menyesal masuk belog Mr Nick nie .. Nurul jamin ! Kalau korang bosan jugak , Nurul memang tak boleh buat ape . Itu hak masing-masing

lastly , thanks atas komen-komen yg diberi .. Lain kali komen lagi ye . Esok lusa adik singgah lagi .. (adik ? heheehe)

Ini bukan iklan sponsor , okayh ~




Comments

Nick Nashram said…
wah, ade jugak orang yang sudi buat review untuk blog picisan kite ni..terima kasih bebanyak la cik nurul ye..menitis air mata..huhu..tunggu la raya haji nanti nak bagi duit raya..hehehe :)
eesyaLavigne said…
ceeewahh , sampai titiskan airmata konon .. Hahaha , duit raya ? nak-nak *gaya upin ipin* . hehehehe ..
fiQRa said…
harus singgah blog beliau ;)
hehe salam ukhuwah ^^
Pecinta pink^^ said…
die memang rajin komen :) kalo kita komen msti dia bls :P
eesyaLavigne said…
fiqra , yeah .. Kamu patut singgah blog beliau

pencinta pink , kan ?
Arham Md Ali said…
Dah pergi dah blog dia, penulisan dia sangat honest, dan apa yg dia tulis tu biasa memang akan buat am senyum sendiri sebab ada betulnya, contoh entry pasal ketagih blogging dan bile blog tak ada komen tu.
wah ! cantik blog u ! jom , singgah blog saya pulak . http://celotehpolka.blogspot.com

Popular posts from this blog

Barang-barang yang perlu dibawa ke kolej profesional MARA (CHECKLIST)

SUGARLAVENDAA

Syawal yang Hilang